Κατηγορίες
Κατασκευαστής: BioFresh
Κωδικός: 74-316-1266
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
9,10€

Μάσκα για ξηρά, βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά Diamond rose 200ml


Μια ειδική φόρμα κατάλληλη για την ταχεία ανάκαμψη και την εντατική προστασία του χρώματος των ξηρών, κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Με τη δραστική και θρεπτική δράση της, η μάσκα παρέχει τη βέλτιστη φροντίδα για το τριχωτό της κεφαλής και των μαλλιών.

Ενεργά συστατικά:

v  Ροδέλαιο ROSA ALBA - Έχει τονωτικό αποτέλεσμα, αποκαθιστά τη σταθερότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθά στην εξουδετέρωση των επιβλαβών ελεύθερων ριζών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

v  Ροδόνερο ROSA ALBA - 100% καθαρό αποσταγμένο ροδόνερο που παράγεται από φρέσκα λουλούδια Rosa Alba. Έχει λεπτό, λουλουδάτο άρωμα και ενυδατικές, αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε βιολογικά δραστικά συστατικά.

v  FIBERHANCEBM SOLUTION - Ένα καινοτόμο, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόριο ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση της τρίχας. Χάρη στον πολυλειτουργικό μηχανισμό δράσης της, εισχωρεί βαθιά μέσα στα μαλλιά και βελτιώνει την αντοχή  μέχρι και 3 φορές.

v  GLUADIN® WLM BENZ - μια μικροπρωτεΐνη δημητριακών σχεδιασμένη για τη βαθιά διείσδυση, την αποτελεσματική προστασία και την αποκατάσταση των μαλλιών. Έχει ιδιότητες λείανσης της τρίχας και σχηματίζει μια ταινία που προστατεύει τα μαλλιά από την καθημερινή διαδικασία περιποίησης.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε τη μάσκα σε υγρά μαλλιά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα. Αφήστε για 2-3 λεπτά, στην συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.