Κατηγορίες
Κατασκευαστής: BodiBeauty
Κωδικός: 74-134-1084
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,80€

Εντατικό  προϊόν που προορίζεται για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας στη μέση, τους γοφούς, στους μηρούς και τα οπίσθια.  Το μοναδικό αποτέλεσμα  οφείλεται  στο  Pink Pepperslim ™ - ισχυρό ενεργό συστατικό, το οποίο «καίει» το λίπος, επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό των κυττάρων λίπους.

To Pink Pepperslim ™ δρα κατά της επίμονης κυτταρίτιδας σε τρεις κατευθύνσεις:

• Μειώνει την ποσότητα του λίπους , επιταχύνει σημαντικά το μεταβολισμό των κυττάρων, χωρίς να προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων.

• κατανομή του λίπους - επιταχύνει την διάσπαση του λίπους σε λιπαρά οξέα, τα οποία  εύκολα απελευθερώνονται από το σώμα. Η ικανότητα των Pink Pepperslim ™ να διαλύει  το λίπος είναι 8 φορές μεγαλύτερή  σε σύγκριση με τη καφεΐνη!

• Περιορίζει το σχηματισμό και την αποθήκευση του λίπους στις  λιπώδη αποθήκες, μπλοκάρει την ενοποίησή τους και  τόνωση την μικροκυκλοφορία. Ως αποτέλεσμα, το σώμα σας καίει συσσωρευμένο λίπος. Κλινικές δοκιμές δείχνουν ότι με τακτική χρήση το δραστικό συστατικό Pink Pepperslim ™  μειώνει την περιφέρεια των μηρών, τα ισχία και τη μέση έως 2.2 εκατοστά.

 


Γιατί να επιλέξετε αυτό το  προϊόν? 

 

Το δέρμα μας  συνεχώς aνaνεώνει τα  επιφανειακά κύτταρα αντικαθιστώντας τα από νέα  που γεννιούνται  στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Για να μην σταματήσει αυτή η διαδικασία, είναι απαραίτητο τα κύτταρα να μπορούν να διαιρούνται συνεχώς.

Επιστήμονες από το ελβετικό βιοχημικό εργαστήριο Mibelle Biochemisrty απομόνωσαν τα  κύτταρα PhytoCellTech  Malus domestica  από μιά σπάνια ποικιλία μήλου - Uttwiler Spätlauber . Απέδειξαν ότι η χρήση αυτών των βλαστικών κυττάρων μήλου στο ανθρώπινο δέρμα οδηγεί σε:

·         Σημαντική μείωση του βάθους των ρυτίδων σε 2 με 4 εβδομάδες χρήσης

·         Προστατεύει τα βλαστοκυττάρα του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και του περιβάλλοντος

·         Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βελτιώνει την ικανότητα αναπαραγωγής τους.

Πεπεισμένοι για τις μοναδικές  ιδιότητες τους, η BodiBeauty δημιούργησε μια νέα σειρά καλλυντικών για την περιποίηση του δέρματος, τη  Pirin Dream Complex, που  περιέχει την απαραίτητη συγκέντρωση σε βλαστικά κύτταρα μήλου,  σε συνδυασμό με  διάφορα  βουλγαρικά βότανα.