Κατηγορίες
Κατασκευαστής: BodiBeauty
Κωδικός: 73-133-1083
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
11,30€

Απαλό gel, του οποίου ο εξαιρετικά μαλακός αφρός  αφαιρεί  απαλά το make-up, τα υπολείμματα από την  ατμοσφαιρική ρύπανση, το υπερβολικό σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα. Βελτιώνει την κυτταρική αναπνοή και το χρώμα του δέρματος.

Τα συστατικά φυσικής προέλευσης βοηθούν στην  αναζωογονητική και ανανεωτική δράση, μειώνουν την  ευαισθησία σε αλλεργικές αντιδράσεις. Το δέρμα είναι απόλυτα καθαρό, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας .  Το τσάι του βουνού και το Βουλγάρικο  ροδέλαιο έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση. Το εκχύλισμα από κόκκινο τριφύλλι είναι πλούσιο σε φυτοορμόνες. Διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος και μειώνει την ευαισθησία σε αλλεργικές αντιδράσεις. Δεν περιέχει  parabens, τοξικά χημικά, τεχνητά χρώματα ή  παράγωγα πετρελαίου.Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Γιατί να επιλέξετε αυτό το  προϊόν? 

 

Το δέρμα μας  συνεχώς aνaνεώνει τα  επιφανειακά κύτταρα αντικαθιστώντας τα από νέα  που γεννιούνται  στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Για να μην σταματήσει αυτή η διαδικασία, είναι απαραίτητο τα κύτταρα να μπορούν να διαιρούνται συνεχώς.

Επιστήμονες από το ελβετικό βιοχημικό εργαστήριο Mibelle Biochemisrty απομόνωσαν τα  κύτταρα PhytoCellTech  Malus domestica  από μιά σπάνια ποικιλία μήλου - Uttwiler Spätlauber . Απέδειξαν ότι η χρήση αυτών των βλαστικών κυττάρων μήλου στο ανθρώπινο δέρμα οδηγεί σε:

·         Σημαντική μείωση του βάθους των ρυτίδων σε 2 με 4 εβδομάδες χρήσης

·         Προστατεύει τα βλαστοκυττάρα του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και του περιβάλλοντος

·         Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βελτιώνει την ικανότητα αναπαραγωγής τους.

Πεπεισμένοι για τις μοναδικές  ιδιότητες τους, η BodiBeauty δημιούργησε μια νέα σειρά καλλυντικών για την περιποίηση του δέρματος, τη  Pirin Dream Complex, που  περιέχει την απαραίτητη συγκέντρωση σε βλαστικά κύτταρα μήλου,  σε συνδυασμό με  διάφορα  βουλγαρικά βότανα.