Κατηγορίες
Κατασκευαστής: BodiBeauty
Κωδικός: 73-132-1082
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
11,30€

Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού Pirin Dream Complex  αφαιρεί εντελώς το μακιγιάζ, διατηρώντας τη φυσική ισορροπία του δέρματος, δίνοντας του μια υγιή εμφάνιση

Τα μοναδικά  ελβετικά βλαστικά κύτταρα μήλου PhytoCellTec ™  προστατεύουν  από την πρόωρη γήρανση.  Επιπλέον, ο τριπλός συνδυασμός των εκχυλισμάτων απο τσάι του βουνού, το Βουλγάρικο τριαντάφυλλο και το κόκκινο τριφύλλι ενισχύουν  την  χαλαρωτική, αναζωογονητική και θρεπτική δράση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν περιέχει  parabens, τοξικά χημικά, τεχνητά χρώματα ή  παράγωγα πετρελαίου.


Γιατί να επιλέξετε αυτό το  προϊόν? 

 

Το δέρμα μας  συνεχώς aνaνεώνει τα  επιφανειακά κύτταρα αντικαθιστώντας τα από νέα  που γεννιούνται  στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Για να μην σταματήσει αυτή η διαδικασία, είναι απαραίτητο τα κύτταρα να μπορούν να διαιρούνται συνεχώς.

Επιστήμονες από το ελβετικό βιοχημικό εργαστήριο Mibelle Biochemisrty απομόνωσαν τα  κύτταρα PhytoCellTech  Malus domestica  από μιά σπάνια ποικιλία μήλου - Uttwiler Spätlauber . Απέδειξαν ότι η χρήση αυτών των βλαστικών κυττάρων μήλου στο ανθρώπινο δέρμα οδηγεί σε:

·         Σημαντική μείωση του βάθους των ρυτίδων σε 2 με 4 εβδομάδες χρήσης

·         Προστατεύει τα βλαστοκυττάρα του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και του περιβάλλοντος

·         Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βελτιώνει την ικανότητα αναπαραγωγής τους.

Πεπεισμένοι για τις μοναδικές  ιδιότητες τους, η BodiBeauty δημιούργησε μια νέα σειρά καλλυντικών για την περιποίηση του δέρματος, τη  Pirin Dream Complex, που  περιέχει την απαραίτητη συγκέντρωση σε βλαστικά κύτταρα μήλου,  σε συνδυασμό με  διάφορα  βουλγαρικά βότανα.