Κατηγορίες
Κατασκευαστής: BodiBeauty
Κωδικός: 65-159-1109
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
10,40€

Με τη χρήση της κρέμας λεύκανσης “Bile BA” το χρώμα του δέρματος γίνεται λαμπερό και φωτεινό, φακίδες και κηλίδες εξαφανίζονται και το δέρμα ξαναβρίσκει τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητα του

Το πλούσιο συνδυασμό άλφα-αρβουτίνη της PENTAPHARM  Ελβετίας, τα φυτικά εκχυλίσματα, το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες και τα φίλτρα UVA και UVB συμβάλλουν στον αποτελεσματικό καθαρισμό του προσώπου από τις  φακίδες  και τη χρώση, για πιο φωτεινή επιδερμίδα. Το δέρμα μένει ενυδατωμένο και ανακτά  την  ισορροπία των υδρολιπιδίων. Δεν περιέχει  parabens, τοξικά χημικά, τεχνητά χρώματα ή  παράγωγα πετρελαίου.

Κατάλληλο για επιδερμίδες με πανάδες και κηλίδες που προκύπτουν από την ακμή, την εγκυμοσύνη, τα ηλιακά εγκαύματα και την ηλικία.


Γιατί να επιλέξετε αυτό το  προϊόν?

 

Σειρά Λεύκανσης με άλφα-αρβουτίνη και φυτοσυστατικά, κοινή ανάπτυξη της εταιρίας Bodi-Beauty με την Pentapharm  Ελβετίας. Η λευκαντική σειρά BILE ΒΑ έχει σχεδιαστεί για τη λεύκανση των φακίδων , των κηλίδων  ακμής, μελάγχρωση μετά από την εγκυμοσύνη, ηλιακά εγκαύματα, κηλίδες λόγω ηλικίας. Περιέχει μπουκέτο από φυτικά εκχυλίσματα λεύκανσης και Alpha-Arbutin της εταιρίας Pentapharm  Ελβετίας  που δεν προκαλεί  ερεθισμό ενώ μειώνει  την μελάγχρωση, λευκαίνει και καθαρίζει  το δέρμα του προσώπου και του λαιμού. Αποτελεσματικά αναστέλλει τη σύνθεση μελανίνης - μία χρωστική η οποία προκαλεί το σχηματισμό σκούρων κηλίδων. Η σειρά είναι κλινικά ελεγμένη.