Κατηγορίες
Κατασκευαστής: Rosa Impex
Κωδικός: 104-197-1147
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
3,98€ 5,30€

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Ξηρά, ταλαιπωρημένα, εύθραυστα, βαμμένα  μαλλιά  όλων των τύπων (λεπτά, κανονικά  και σκληρά). Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βελτιώνει τη δομή της τρίχας και διευκολύνει σημαντικά το χτένισμα, ακόμα και σε πολύ μπερδεμένα μαλλιά. Προστατεύει από τον ήλιο και την ξηρότητα, μετά από συχνή χρήση  πρέσας μαλλιών ή  πιστολάκι. 

ΕΝΕΡΓΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Καινοτόμο σύστημα δύο φάσεων που αποτελείται από:

ΦΑΣΗ 1 - γάλα με εκχυλίσματα τριαντάφυλλου (Rosa Damascena flower) για ενυδάτωση.

Προωθεί την αναζωογόνηση και την εξομάλυνση της τρίχας, αυξάνει την ελαστικότητα, την εξάλειψη του ερεθισμού και της απολέπισης του δέρματος, ενώ αφήνει υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου.

ΦΑΣΗ 2 – ειδικό σύστημα μαλακτικών ουσιών που διατηρούν την υγρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βοηθά στην βελτίωση της δομής της τρίχας και διευκολύνει το χτένισμα στα πολύ μπερδεμένα μαλλιά.

Το μαλακτικό συστατικό  Complex Silplex J2-S – Καναδικό  πατενταρισμένο σύμπλεγμα δύο φάσεων, είναι  σιλικόνη που δίνει απίστευτη λάμψη και μεταξένια υφή. Θα ξεχάσουμε τα  μπερδεμένα μαλλιά.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση για την ανάμιξη των δύο φάσεων. Εφαρμόστε 2-6 ψεκασμούς για βρεγμένα  ή 2-4 ψεκασμοί σε στεγνά μαλλιά. Ξεκινήστε το styling.

 

  

Γιατί να προτιμήσετε αυτό το προϊόν?

Τα επαγγελματικά προϊόντα για οικιακή χρήση Spa Master Professional Rose περιέχουν εκχύλισμα τριαντάφυλλου, φυτικά έλαια, μαλακτικά συστατικά. Τα μαλλιά σας αποκτούν  ζωντάνια, λάμψη και  υπέροχο άρωμα  τριαντάφυλλου. Χαρίστε  την επαγγελματική  φροντίδα για τα μαλλιά σας στο σπίτι!