Κατηγορίες
Κατασκευαστής: Rosa Impex
Κωδικός: 112-284-1234
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
13,80€

Αντηλιακή κρέμα προσώπου αντιγήρανσης  SPF 50+ Leganza Sun 75ml


Υψηλή προστασία προσώπου με αναζωογονητικό αποτέλεσμα, έναντι των ακτίνων UV. Περιέχει την 100% φυσική δραστική ουσία LycoMega®, πλούσια σε λυκοπένιο και ωμέγα 3 & 6, ενεργοποιώντας την φυσική άμυνα του δέρματος. Προστατεύει τα κύτταρα από τη γήρανση του δέρματος και τις επιθετικές εξωτερικές επιρροές. Χωρίς parabens και με εξαιρετική ανοχή σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος. Βοηθάει στην προστασία από τις ηλιακές αλλεργίες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Προστασία του δέρματος {LycoMega®}

- Αντιγήρανση

- Αντιοξειδωτικό

- Μη  λιπαρή φόρμουλα

- Χωρίς parabens

- Πολύ υψηλή προστασία

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Εφαρμόστε το προϊόν άφθονα σε όλο το σώμα πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Η μείωση του ποσού μειώνει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Για να διατηρηθεί η προστασία, το προϊόν πρέπει να επαναχρησιμοποιείται επανειλημμένα, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμβηση ή σκούπισμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην εκτίθεστε στον ήλιο για πολύ ώρα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα αντηλιακής προστασίας, ειδικά τα μωρά και τα μικρά παιδιά. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Σε περίπτωση που ένα μέρος του προϊόντος πέσει στα μάτια ή σε ερεθισμένο δέρμα, ξεπλύνετε αμέσως καλά με νερό.