Κατηγορίες
Κατασκευαστής: Rosa Impex
Κωδικός: 112-283-1233
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
20,70€

Αντηλιακό σπρέι γαλάκτωμα σώματος για Παιδιά SPF 50+ Leganza Sun 200ml


Σχεδιασμένο ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών με υψηλή υπεριώδη προστασία. Περιέχει τα 100% φυσικά ενεργά συστατικά LycoMega®, πλούσια σε λυκοπένιο και ωμέγα 3 & 6, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη των αλλεργιών από τον ήλιο, για ανέμελα παιχνίδια στην παραλία.

Το συστατικό  LycoMega® περιέχει λυκοπένιο, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από τις ακτίνες UV. Τα Ωμέγα 3 και 6 που περιέχει το LycoMega® έχουν αντι-φλεγμονώδη επίδραση και μειώνουν την ξήρανση της επιδερμίδας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Προστασία του δέρματος {LycoMega®}

- Μη  λιπαρή φόρμουλα

- Δεν αφήνει ασπρίλες

- Τύπος ψεκασμού για εύκολη εφαρμογή

- Πολύ υψηλή προστασία

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Εφαρμόστε το προϊόν άφθονα σε όλο το σώμα πριν εκτεθείτε τον ήλιο. Η μείωση του ποσού μειώνει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Για να διατηρηθεί η προστασία, το προϊόν πρέπει να επαναχρησιμοποιείται επανειλημμένα, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμβηση ή σκούπισμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην εκτίθεστε στον ήλιο για πολύ ώρα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα αντηλιακής προστασίας, ειδικά τα μωρά και τα μικρά παιδιά. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Σε περίπτωση που ένα μέρος του προϊόντος πέσει στα μάτια ή σε ερεθισμένο δέρμα, ξεπλύνετε αμέσως καλά με νερό.