Κατηγορίες
Κατασκευαστής: Rosa Impex
Κωδικός: 112-282-1232
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
15,20€

Αντηλιακό σπρέι λάδι σώματος αδυνατίσματος SPF 30 Leganza Sun 200ml 


Η καλύτερη  προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες με αίσθηση δροσιάς.  Προστατεύει τα κύτταρα από τη γήρανση του δέρματος και τις επιθετικές εξωτερικές επιρροές. Το μοναδικό συστατικό UNISLIM ™ καταστρέφει τις αποθέσεις λίπους, συσφίγγει και διαμορφώνει τη σιλουέτα.

Το UNISLIM ™ είναι ένα γαλλικό ενεργό συστατικό που παράγεται από το πράσινο καφέ και Yerba Mate. Μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων και προωθεί την καταστροφή των λιπιδίων και τη διείσδυση σε αυτά. Το αντηλιακό προϊόν παίζει το ρόλο της καλλυντικής λιποαναρρόφησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Δραση αδυνατίσματος {UNISLIM ™}

- Αίσθηση δροσιάς

- Μη λιπαρή φόρμουλα

- Δεν αφήνει ασπρίλες

- Τύπος ψεκασμού για εύκολη εφαρμογή

- Υψηλή προστασία

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Εφαρμόστε το προϊόν άφθονα σε όλο το σώμα πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Η μείωση του ποσού μειώνει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Για να διατηρηθεί η προστασία, το προϊόν πρέπει να επαναχρησιμοποιείται επανειλημμένα, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμβηση ή σκούπισμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην εκτίθεστε στον ήλιο για πολύ ώρα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα αντηλιακής προστασίας, ειδικά τα μωρά και τα μικρά παιδιά. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Περιέχει αλκοόλ. Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά. Φυλάσσετε μακριά από φλόγα, εύφλεκτα αντικείμενα ή αντικείμενα πυρακτώσεως. Μην εφαρμόζετε σε πρόσωπο, μάτια ή ερεθισμένο δέρμα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εισχωρήσει σε αυτές τις περιοχές, ξεπλύνετε αμέσως καλά με νερό.