Κατηγορίες
Κατασκευαστής: BodiBeauty
Κωδικός: 80-161-1111
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
10,28€ 13,70€

Ο ορός λεύκανσης “Bile BA” περιέχει  πολυβιταμίνες  και μια πλούσια σύνθεση ελαίων από ελιά, αμύγδαλο και λάδι από σπόρους σταφυλιών που αναζωογονούν, ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα

Ο πλούσιος συνδυασμός  από άλφα-αρβουτίνη της PENTAPHARM  Ελβετίας, η βιταμίνη C, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ελαία κάνουν τον ορό κατάλληλο για επιδερμίδες με πανάδες και κηλίδες που προκύπτουν από την ακμή, την εγκυμοσύνη, τα ηλιακά εγκαύματα και την ηλικία. Δεν περιέχει  parabens, τοξικά χημικά, τεχνητά χρώματα ή  παράγωγα πετρελαίου.


Γιατί να επιλέξετε αυτό το  προϊόν?

 

Σειρά Λεύκανσης με άλφα-αρβουτίνη και φυτοσυστατικά, κοινή ανάπτυξη της εταιρίας  Bodi-Beauty με την Pentapharm  Ελβετίας. Η λευκαντική σειρά BILE ΒΑ έχει σχεδιαστεί για τη λεύκανση των φακίδων , των κηλίδων  ακμής, μελάγχρωση μετά από την εγκυμοσύνη, ηλιακά εγκαύματα, κηλίδες λόγω ηλικίας. Περιέχει μπουκέτο από φυτικά εκχυλίσματα λεύκανσης και Alpha-Arbutin της εταιρίας Pentapharm  Ελβετίας  που δεν προκαλεί  ερεθισμό ενώ μειώνει  την μελάγχρωση, λευκαίνει και καθαρίζει  το δέρμα του προσώπου και του λαιμού. Αποτελεσματικά αναστέλλει τη σύνθεση μελανίνης - μία χρωστική η οποία προκαλεί το σχηματισμό σκούρων κηλίδων. Η σειρά είναι κλινικά ελεγμένη.