Όλα ξεκίνησαν το 1991, όταν η οικογένεια Ντόμπρεφ, γοητευμένοι από τη μαγεία των Bουλγαρικών βοτάνων, αποφάσισαν να αναπτύξουν τη δική τους πρώτη σειρά καλλυντικών, χρησιμοποιώντας όλη την αγάπη και τις γνώσεις τους.

Οι απόγονοι της οικογένειας προσθέσανε τις προσπάθειές τους για να μετατρέψουν σε πραγματικότητα αυτό το όνειρο, ένα σύμβολο της φύσης, υγείας και ομορφιάς.Η BodiBeauty είναι πρωτοπόρος στην έρευνα, την ανάπτυξη και τη καινοτομία στον τομέα των καλλυντικών.

Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν από μια ομάδα υψηλά καταρτισμένων χημικών και έχει λανσάρει στην αγορά πάνω από 300 προϊόντα φροντίδας του δέρματος και της ανήκουν 5 πατέντες.

Αυτά τα προηγμένα προϊόντα είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς να γίνονται δοκιμές σε ζώα, δεν χρησιμοποιούν parabens, δεν χρησιμοποιούν τοξικά χημικά, ούτε τεχνητά χρώματα ή  παράγωγα πετρελαίου.

Η εμπειρία της εταιρείας BodiBeauty, τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα της έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των συνεργατών της σε πολλές χώρες του κόσμο.