Η πληρωμή πραγματοποιείται  με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


 PayPal 

Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών. Το σύστημα δέχεται VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS όλων των τραπεζών. Η χρήση του PayPal δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και η www.fytikakallyntika-rosepetals.gr δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά.Για να εξοφλήσετε τις αγορές σας με τη πιστωτική σας κάρτα, απλά επιλέξτε το PayPal και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται.

 

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τοις μετρητοίς την ώρα της παραλαβής της. Ουσιαστικά πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας courier που έρχεται στο χώρο σας. Στην περίπτωση της αντικαταβολής η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2.90ευρώ.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέγοντας την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μεταβίβαση χρημάτων. Παρακαλώ σημειώστε πως αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν διαπιστωθεί πως η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί (μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας). Στοιχειά τραπεζικού λογαριασμού:

 

Τράπεζα : UniCredit Bulbank

IBAN: BG20UNCR70001523787163

BΔικαιούχος: SAS-2010